Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

ICT-tuote- ja -palveluetuja jäsenillemme tarjoavat

Atea eSHOP -verkkokauppa

TIVIA tarjoaa yhteisönsä jäsenille ainutlaatuisen edun it-hankintoihin:
Atea eSHOP -verkkokaupasta löydät yhdestä paikasta kaikki it-laitteet ja -palvelut. Tarjonta kattaa kaiken päätelaitteista ohjelmistolinsensseihin ja tarvikkeisiin ja kaiken siltä väliltä. Varastotuotteiden toimitukset ovat nopeita, parhaimmillaan saat tilauksesi jo seuraavan päivän aikana. Tuotteiden varastosaldon näet näppärästi suoraan tuotenäkymässä ja tilauksen teko on vaivatonta ja nopeaa. Kauppa on oman jäsenliittosi suosittelema ja siksi helppo ja turvallinen kanava kaikille it-hankinnoille.

Miten Atea eSHOP -jäsenkauppa toimii?

Kirjaudu sisään jäsentunnuksillasi ja klikkaa tästä lukeaksesi tarkemmat ohjeet kaupan käyttöä varten. TIVIA-yhteisön jäsenenä teet ostoksesi edullisin sopimushinnoin ja nautit myös vaihtuvista kampanjaeduista!

 

D-Fence

D-Fence eSec -sähköpostiviestinnän turvapalvelu torjuu uhat ja varmistaa hyötypostin vastaanottamisen. Palvelu poistaa roskapostikansio- ja karanteenihallinnan ylläpitotyön kokonaan. Ominaisuuden seurauksena tietoturvataso nousee ja kokonaiskustannukset laskevat.

D-Fence-sähköpostiviestinnän turvapalvelut TIVIA-yhteisön jäsenille seuraavasti:

  • ilmainen sähköpostitunkeutumistesti
  • ilmainen sähköpostijärjestelmän turvatarkistus
  • 20 % jatkuva alennus palveluiden kuukausimaksusta

Kokeile veloituksetta tai ota yhteyttä: 09 623 14 18.

 

F-Secure Freedome


Freedome on uudenlainen yksityisyydensuoja- ja tietoturva­sovellus - tehokas ja helppo­käyttöinen. TIVIA-yhteisön jäsenet saavat jopa yli 30 % alennuksen Freedome-sovelluksen käyttöoikeudesta.

Freedome on saatavilla lähes kaikille laitteille. Voit ostaa Freedomen 1–7 laitteelle.

  • Yksityinen ja näkymätön
  • Poista maantieteelliset rajoitukset
  • Wi-Fi-suojaus
  • Turvallinen netin selaaminen

Tilausohjeet ja jäsenhinnat (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla)

 

F-Secure SAFE

HUIPPUTARJOUS VAIN TIVIA-yhteisön JÄSENILLE!

Saat nyt jopa 40 % alennuksen F-Secure SAFE -tietoturvaohjelmiston käyttöoikeudesta. SAFE on täysin uudenlainen tietoturvaohjelmisto, joka suojaa kaikki laitteesi: Windows-tietokoneet, Macit, älypuhelimet ja tabletit (Android, iOS ja Windows Phone) haittaohjelmilta ja muilta internetin vaaroilta. Valitse itse monelleko laitteelle haluat suojauksen hankkia! Yhdellä lisenssillä voit siis kätevästi suojata paitsi omasi, myös muiden perheenjäsenten laitteet.

F-Secure on kotimainen tietoturvayhtiö, jonka tuotteet on toistuvasti puolueettomissa testeissä todettu alan parhaiksi. F-Securen tuotteet eivät hidasta laitteen toimintaa, vaan toimivat taustalla huomaamattomasti. F-Secure SAFE suojaa netin selailun, verkkopankin käytön ja nettiostokset, ja takaa lapsille turvallisen verkon käytön. Lisäksi se auttaa paikantamaan kadonneen mobiililaitteen.

Tilausohjeet ja jäsenhinnat (vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla)

 

Moonsoft

Moonsoft on suomalainen tietokoneohjelmistojen konsultoivaan myyntiin ja ohjelmistoihin liittyviin palveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa seuraavat jäsenedut TIVIA-yhteisön jäsenille:

15 % jäsenalennuksen konsultoinnista sekä vaihtuvia kausi- ja kampanjaluonteisia tuote-etuja. Katso tuote-edut Moonsoftin web-sivuilta.