Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Koulutusetuja jäsenillemme tarjoavat

TIVIA

TIVIA järjestää laadukkaita ICT-alan koulutuksia kaikille ICT-alan ammattilaisille. Koulutuksemme sopivat kaikille, jotka haluavat päivittää tietojaan esimerkiksi projektiosaamisen saralla. Kouluttaminen on yksi TIVIAn keskeisistä tehtävistä, ja haluamme nostaa esille kulloinkin ajankohtaisia aihealueita.

Voimme järjestää koulutuksia myös organisaatiokohtaisina toteutuksina, jossa koulutuksen sisältö räätälöidään tilaajan tarpeisiin ja koulutus tapahtuu joko TIVIAn tiloissa tai joustavasti asiakkaan omissa toimitiloissa. Muistathan, että TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet sekä yhteisöjäsenten henkilökunta saavat koulutukset aina edulliseen jäsenhintaan.

Tutustu tarjontaan!

agile42

agile42 on ketterän muutoksen sekä ketterien tuote- ja projektinhallintamenetelmien kansainvälinen asiantuntija. agile42 kouluttaa ja valmentaa yritysten johtoa ja tiimejä ketterään johtajuuteen, parempiin toimintatapoihin ja kilpailykyvyn kasvattamiseen.

TIVIA-yhteisön jäsenenä saat 200 € alennuksen valituista kursseista.

Alennus koskee seuraavia kursseja:
Certified ScrumMaster (CSM) -koulutus
Kanban ja Lean -koulutus

Saat myös 20 % jäsenalennusta Agile Assessmentistä. Muista mainita jäsenyydestäsi (alennus koskee sekä henkilöjäseniä että yritysjäseniä) kun tilaat meiltä kahden päivän ketteryysarvioinnin yrityksellesi tai tiimillesi!

 

Alma Talent

Alma Talent järjestää vuosittain yli 300 eriaiheista huippukoulutusta alansa parhaiden kouluttajien ja asiantuntijoiden vetäminä. Koulutusten suunnittelussa erityishuomiomme on sisällön laadussa, oppimistavoitteiden saavuttamisessa ja kouluttajiemme valinnassa. Kaikilla kouluttajillamme on vankka käytännön kokemus kouluttamisesta ja he tietävät, kuinka aihe käsitellään innostavasti ja oppimista edistävästi. Koulutuksissamme käytetään monipuolisesti erilaisia oppimismenetelmiä kuten luentoja, oikean elämän case-esimerkkejä, harjoitustehtäviä ja yksilö- sekä ryhmätöitä. Koulutuksemme ovat saaneet erinomaista palautetta laadustaan ja koulutuksiimme ovat luottaneet tuhannet osallistujat yli 20 vuoden ajan.

Alma Talent tarjoaa sekä TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille että yhteisöjäsenten henkilökunnalle 20 % alennuksen valituista koulutuksista.

Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin kirjaudu sisään jäsentunnuksillasi ja katso koodi. Kirjoita koodi ilmoittautumislomakkeen etukoodi-kenttään.

 

Arrow ECS

Arrow ECS – laadukasta IT-koulutusta ammattilaisille

Arrow ECS Finland Oy toimii Suomessa mm. Check Pointin, Citrixin, EC-Councilin, F5:n, IBM:n, Juniperin, Trend Micron, Veeamin ja VMwaren auktorisoituna koulutuskumppanina. Kurssitarjontamme koostuu päämiestemme virallisista koulutuksista, jotka toteutamme heidän virallisilla koulutusmateriaaleillaan ja harjoituksillaan. Arrow ECS tarjoaa IT-aiheisia peruskursseja, edistyneemmille ammattilaisille soveltuvia jatkokursseja sekä yrityskohtaisia ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia.

Tarjoamme TIVIA-yhteisön jäsenille julkisista listahintaisista Check Point -, Citrix-, EC-Council-, F5- IBM-, Juniper-, Trend Micro-, Veeam- ja VMware-kursseistamme 15 % alennuksen. Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä.

Tutustu koulutuksiimme tivia.fi/tapahtumalaji/arrow-ecsn-koulutukset tai https://edu.arrow.com/fi.

 

KPMG

Tietoturvallisuuden ja tietosuojan varmistamisessa tarvitaan kumppania, jolla on laaja-alainen kokemus ja osaaminen.

KPMG Oy Ab on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, joka tuottaa muun muassa tietoturvapalveluita maailman suurimmille yrityksille ja on merkittävä tietoturvapalveluiden tuottaja myös Suomessa. KPMG on lisäksi Suomen johtava tietoturvakoulutuksia tarjoava yritys ja mukana Suomen tietoturvaklusterissa.

KPMG tarjoaa TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille 15 % alennuksen valituista koulutuksista. Huom! Saadaksesi koulutuksen jäsenhintaan, kirjoita TIVIA-yhteisön jäsennumerosi Lisätietoja-kenttään ilmoittautuessasi koulutukseen.

 

Nitor

Nitor on Suomen johtava ketteriin menetelmiin erikoistunut luova ohjelmistoyritys.

Muutoksessa eläminen vaatii uudenlaista johtajuutta. Nitorin ketterien menetelmien koulutuksilla työntekijät, johto ja koko organisaatio pystyvät pitämään suunnan oikeana. Mikään yritys ei menesty, jos se ei pysty muuttumaan. Muutos alkaa aina yksittäisistä työntekijöistä. Työntekijöiden koulutukseen investointi kerryttää pääomaa, jonka avulla yritys osuu liikkuvaan maaliin.

Sinä tunnet liiketoimintasi, Nitor taas tietää, miten toimintaa kehitetään ketterästi. Scaled Agile Framework (SAFe) -toimintamallilla ja sertifioiduilla koulutuksilla yhdistetään nämä osaamiset.

Nitorin toiminnan taustalla on vahva tekninen ammattitaito ja laaja kokemus ketterien menetelmien soveltamisesta käytäntöön. Nitor on Scaled Agile Academyn sertifioitu koulutuskumppani. 

Nitor tarjoaa valituista koulutuksista 15 % alennuksen TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille sekä jäsenyritysten henkilökunnalle. Saadaksesi alennuksen valitse ilmoittautuessasi osallistujatyypiksi TIVIA-jäsen.

 

Tieturi

Tieturi on osaamisen kumppani, joka luo arvoa tarjoamalla ydinosaamistaan parhaiden oppimisratkaisujen ja innovaatioiden muodossa lokaalisti ja globaalisti.

Tarjoamme koulutusta, joka kantaa myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on, että valmennuksemme vaikutus on aidosti huomattavissa asiakkaidemme jokapäiväisessä työssä ja tuloksessa. Valmennuksemme syventävät sekä yksilön että organisaation osaamista.

Tieturi tarjoaa valituista koulutuksista 15 % alennuksen TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille. Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä.

 

Wakaru

Wakaru on Suomen johtava ICT-palvelujohtamisen ja mittaamisen palveluyritys. Wakaru tarjoaa tuntuvia alennuksia TIVIA-yhteisön jäsenille. Jäsenalennus koulutuksissa on jopa 40 % normaalihinnoista. Wakaru järjestää koulutuksia ympäri Suomea, aiheina mm. ITIL, PRINCE2, COBIT ja TOGAF. Wakarun tarjoamassa on mukana myös eKirjoja, webinaareja ja verkkokursseja.

Tutustu jäsenhintaisiin koulutuksiin: tivia.fi/koulutukset/wakaru

Osaamisen kehittämiseen panostaminen kannattaa. Katso tästä miten oppia.fi esittelee vaihtoehtoja oppimiskeinoiksi.

Saadaksesi TIVIA-hintaan oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä. TIVIA-hinnat ovat voimassa 31.12.2019 asti.