Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Jäsenmaksut

TIVIAn henkilöjäsenmaksut vuonna 2019

Jäsenmaksuun sisältyy jäsenyys valitsemassasi TIVIAn jäsenyhdistyksessä. Jäsenmaksu määräytyy liittymisajankohdan mukaan. Kokonaisen vuoden jäsenmaksut ovat vuonna 2019 seuraavat:

Voit lisätä kaikkiin jäsenyyksiin (pl. perheenjäsen) haluamasi TIVIA-edun. Jäsenmaksuusi lisätään silloin seuraava maksu:

Seniorijäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että kopio eläketodistuksesta tai eläkekortista (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi. Ikärajaa ei ole.

Opiskelijajäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että opiskelijakortin kopio (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi. Ikärajaa ei ole.

Nuoren opiskelijajäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että on syntynyt vuonna 1996 tai myöhemmin ja opiskelijakortin kopio (esim. valokuvana) on toimitettu TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

Nuorisojäsenyyden ehtona vuonna 2019 on, että on syntynyt vuonna 2000 tai myöhemmin. Ikä on pyydettäessä todistettava esim. henkilökortin kopiolla, joka toimitetaan (esim. valokuvana) TIVIAlle osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.

Perheenjäsen

Lehdetön (mahdollinen yhdistyslehti sisältyy)   |   20 €

  • Perheenjäsenyyden ehtona on, että samassa taloudessa (henkilöillä on sama osoite) asuu henkilö-, seniori- tai opiskelijajäsen.

Lisäjäsenyys

Jäsenyys toisessa yhdistyksessä, lehdetön (mahdollinen yhdistyslehti sisältyy)   |   16 €

  • Lisäjäsenyyden toisessa yhdistyksessä voit lisätä mihin tahansa jäsenyystyyppiin. Jos haluat valita jäsenyyden oman jäsenyhdistyksen lisäksi jossain toisessa yhdistyksessä, voit tehdä muutoksen rekisteriimme web-muutoslomakkeen kautta.

Ota nyt e-lasku käyttöösi!

Voit tilata jäsenmaksulaskun e-laskuna verkkopankissasi käyttämällä kuluvan vuoden laskun viitenumeroa.

Katso ohje (PDF)

Voit tilata laskusi myös sähköpostilaskuna

Muuta jäsenmaksulaskusi sähköpostilaskuksi lähettämällä viesti osoitteeseen jasenasiat(at)tivia.fi.