Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Tietojenkäsittelytieteen päivät 10.–11.6.2019

Tervetuloa Tietojenkäsittelytieteen päiville kesäiseen Kuopioon 10.–11.6.2019! Tapahtumapaikkana on Savilahden kampuksella sijaitseva Mediteknia (auditorio MD100). Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitos ja TIVIAn jäsenyhdistys, Tietojenkäsittelytieteen Seura.

Tapahtuman teemana on data ja digitalisaatio. Data toimii perustana digitalisaatiolle ja tekoälylle, mutta mistä dataa voi saada, miten se pitäisi tallentaa ja kuinka se muuttaa tutkimusta ja liiketoimintaa?

Päivien puheenvuoroissa korostuvat datan ja digitalisaation vaikutukset tietojenkäsittelytieteeseen seuraavien kysymysten kautta:

  • Miten tietojenkäsittelytieteilijät voivat toimia sovellusalan asiantuntijoiden kanssa?
  • Millaisia dataa meistä kerätään ja miten sitä hyödynnetään?
  • Miten tietojenkäsittelytiede voi auttaa muita aloja ja miten muut alat voivat auttaa tietojenkäsittelytiedettä?

Tietojenkäsittelytieteen päivillä jaetaan perinteisesti palkinnot vuoden pro gradu- ja väitöskirjatöistä. Lisäksi tapahtuman osana on mahdollisuus esittää postereita ja demoja.

Tietojenkäsittelytieteen päivien puheenjohtajana on Erkki Pesonen, ohjelmatoimikunnan puheenjohtajana Pauli Miettinen ja paikallisen järjestäjäorganisaation puheenjohtajana Marko Jäntti.

Lisätietoja tapahtumasta: http://www.uef.fi/tktpaivat2019

Osallistumismaksut (sis. alv)

  • Osallistuminen 2 pv 120 €
  • Osallistuminen 1 pv 60 € (*1 pv:n hinta ei sisällä illallista)
  • Tietojenkäsittelytieteen Seura ry:n jäsenille tapahtuman hinta on 100 €

Tietojenkäsittelytieteen päivät 2019 -tapahtuman osallistumismaksu kattaa tapahtumamateriaalin (sähköisessä muodossa) sekä ohjelmassa mainitut kahvitarjoilut. 2 pv:n osallistumismaksu sisältää tapahtumaillallisen Kuopion Klubilla maanantaina 10.6.

Tietojenkäsittelytieteen päivät 2019 -tapahtuman osallistujat suorittavat majoitusvaraukset ja majoituksen maksun itse. Kuopion hotelli Scandicista on varattu huonekiintiö, joka on voimassa määrätyn ajan tai siihen asti, kunnes varauskiintiö on täynnä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Tietojenkäsittelytieteen päivät 2019 -tapahtumaan TKT-päivien Lyyti-palvelusta: https://www.lyyti.in/TKT_paivat2019. Osallistumismaksun voi maksaa verkkopankki- tai luottokorttimaksuna.

 

 

Tapahtumalaji: